дорога, ремонтСьогодні з вечора буде перекрито рух транспортних засобів на вул. Левандівській. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, сьогодні, 19 квітня, з 20.00 до 07.00 20 квітня буде перекрито рух транспортних засобі на вул. Левандівській (від вул. Шевченка до вул. Повітряної). Перекриття відбудеться у зв’язку з проведенням робіт з ліквідації аварійної ямковості дорожнього покриття на вул. Левандівській. Роботи виконує ЛКП "ШРП Залізничного району".

Об’їзд дороги відбуватиметься згідно з розробленою тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

a5e47260e06b8244e34b30580f6043ff.jpg


Сегодня с вечера будет перекрыто движение на ул. Левандовской. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры Львовского городского совета, сегодня, 19 апреля, с 20.00 до 07.00 20 апреля будет перекрыто движение на ул. Левандовской (от ул. Шевченко до ул. Воздушной). Перекрытия состоится в связи с проведением работ по ликвидации аварийной ямочности дорожного покрытия на ул. Левандовской. Работы выполняет ЛКП "ШРП Железнодорожного района".

Объезд дороги будет происходить согласно разработанной временной схеме организации дорожного движения.