храм, Путин, фреска, ЧервоноградУ храмі на Львівщині з'явилася фреска з палаючою в пеклі людиною, схожою на Путіна. Настоятель греко-католицького храму заявив, що насправді це "збірний образ бюрократа і злочинця". Про це повідомляє Zaxid.net.

У Червонограді Львівської області на стіні одного з храмів Української греко-католицької церкви до Великодня створили фреску з символікою нацистського і комуністичного режимів, а також людиною, схожою на президента РФ Володимира Путіна, що горить в пекельному вогні.

Настоятель храму отець Михайло запевняє, що насправді це "збірний образ бюрократа і злочинця".

"Хтось бачить, що це Путін, інші - що це бюрократ, який обікрав країну і не бачить Воскресіння навіть в останні дні. А ще там є герб СРСР і німецька свастика. Там горять ті, які були причиною сліз, вбивства, крові і смерті. Хто там, там є по праву", - сказав настоятель.

На іншій стіні храму зобразили хрещення Русі, ще на одній - видатні постаті УГКЦ та України, серед яких Андрій Шептицький, Йосип Сліпий, Степан Бандера, Євген Коновалець, Роман Шухевич, Тарас Шевченко, Іван Франко, Михайло Грушевський, гетьмани Іван Мазепа і Богдан Хмельницький .


В храме на Львовщине появилась фреска с горящим в аду человеком, похожим на Путина. Настоятель греко-католического храма заявил, что на самом деле это "собирательный образ бюрократа и преступника". Об этом сообщает Zaxid.net.

В Червонограде Львовской области на стене одного из храмов Украинской греко-католической церкви к Пасхе создали фреску с символикой нацистского и коммунистического режимов, а также человека, похожего на президента РФ Владимира Путина, горящего в адском пламени.

Настоятель храма заверяет, что на самом деле это "собирательный образ бюрократа и преступника".

"Кто-то видит, что это Путин, другие - что это бюрократ, который обокрал страну и не видит Воскресение даже в последние дни. А еще там есть герб СССР и немецкая свастика. Там горят те, которые были причиной слез, убийства, крови и смерти. Кто там, там есть по праву", - сказал настоятель отец Михаил.

На другой стене храма изобразили крещение Руси, еще на одной - выдающихся фигур УГКЦ и Украины, среди которых Андрей Шептицкий, Иосиф Слепой, Степан Бандера, Евгений Коновалец, Роман Шухевич, Тарас Шевченко, Иван Франко, Михаил Грушевский, гетманы Иван Мазепа и Богдан Хмельницкий.