Правоохоронці перевіряють затриманих, двох львів’ян віком 35 та 44 роки, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності, на причетність до вчинення інших злочинів.

18 березня у поліцію з заявою про пограбування звернувся 49-річний житель селища Красне Золочівського району. Чоловік повідомив, що близько 21.30 на вулиці Митрополита Андрея у Львові двоє зловмисників відібрали у нього два мобільних телефони, після чого втекли.

До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та кримінального аналізу Львівського районного управління поліції. Особи зловмисників встановлені – ними виявились двоє львів’ян віком 35 та 45 років, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності. Вони пильнували за нетверезими громадянами і в слушний момент, коли поблизу не було людей, нападали на них та відбирали особисті речі.

За фактом слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Галицької окружної прокуратури Львова, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.