мошенница, банкомат, лечениеУ Львові зловмисники викрали з рахунку 13 500 гривень, які родина назбирала для лікування жінки. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Яворівський відділ поліції звернувся 35-річний житель району. За словами потерпілого, 7 лютого до нього зателефонувала незнайома жінка. Вона повідомила, що знає про збір коштів на лікування його сестри і готова допомогти фінансами. Для цього чоловікові необхідно поїхати у місто Новояворівськ, вставити банківську картку у банкомат і виконати певні дії.

Чоловік зробив усе, що радила незнайомка. Після цього вона знову зателефонувала і сказала, що кошти їй перерахувати не вдалося. А через місяць потерпілий виявив, що з рахунку знято 13 500 гривень.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство). Шахрайці загрожує обмеження волі на строк до трьох років.


Во Львове злоумышленники похитили со счета 13 500 гривен, которые семья собрала для лечения женщины. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Яворивский отдел полиции обратился 35-летний житель района. По словам потерпевшего, 7 февраля к нему позвонила незнакомая женщина. Она сообщила, что знает о сборе средств на лечение его сестры и готова помочь финансами. Для этого мужчине необходимо поехать в город Новояворовск, вставить банковскую карту в банкомат и выполнить определенные действия.

Мужчина сделал все, что советовала незнакомка. После этого она снова позвонила и сказала, что средства ей перечислить не удалось. А через месяц пострадавший обнаружил, что со счета снято 13 500 гривен.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.190 Уголовного кодекса Украины (мошенничество). Мошеннице грозит ограничение свободы на срок до трех лет.