знахарь, доллары, фальшивкаУ Львові клієнтка розрахувалась із знахарем ймовірно фальшивими доларами США. Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як розповіли в поліції, в Залізничний відділ поліції звернувся 48-річний підприємець з Городоцького району, який є знахарем. Він повідомив, що одна із його клієнток розрахувалася за послуги з фітотерапії купюрою номіналом у 100 доларів США. Заявник запідозрив, що вона є підробкою, тому звернувся до поліції.

Поліцейські встановили, що купюрою зі знахарем розрахувалася 46-річна львів’янка.

Купюру скеровано на експертне дослідження. За результатами експертизи буде прийняте рішення про відкриття кримінального провадження.


Во Львове клиентка рассчиталась со знахарем предположительно фальшивыми долларами США. Об этом сообщила пресс-служба Главного упралвения Национальной полиции во Львовской области.

Как рассказали в полиции, в Железнодорожный отдел полиции обратился 48-летний предприниматель из Городокского района, который зарабатывает знахарством. Он сообщил, что одна из его клиенток рассчиталась за услуги фитотерапии купюрой номиналом в 100 долларов США. Заявитель заподозрил, что это подделка, поэтому обратился в полицию.

Полицейские установили, что купюрой с знахарем рассчиталась 46-летняя львовянка.

Купюру направлено на экспертное исследование. По результатам экспертизы будет принято решение об открытии уголовного производства.