порно, продукция, полиция, судНа Львівщині обрали запобіжний захід чоловіку, який розповсюджував відеопродукцію порнографічного характеру родичам дружини. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Під процесуальним керівництвом Золочівської місцевої прокуратури повідомлено про підозру 31-річному мешканцю м. Луцьк у вчиненні злочинів, передбачених ч.ч.2,3 ст.301, ч.1 ст.182 КК України.

Встановлено, що підозрюваний у квітні 2018 року виготовив, зберігав, а у подальшому розповсюджував родичам своєї колишньої дружини відеопродукцію порнографічного характеру.

Цього тижня чоловіку обрано запобіжний захід у виді особистого зобов'язання із забороною виїзду за кордон та носінням електроннного засобу контролю. Згідно з чинним законодавством за вчинене передбачено до 7 років позбавлення волі.


На Львовщине избрана мера пресечения мужчине, который распространял видеопродукцию порнографического характера родственникам жены. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Золочевской местной прокуратуры сообщено о подозрении 31-летнему жителю г. Луцьк в совершении преступлений, предусмотренных ч.ч.2,3 ст.301, ч.1 ст.182 УК Украины.

Установлено, что подозреваемый в апреле 2018 года изготовил, хранил, а в дальнейшем распространял родственникам своей бывшей жены видеопродукцию порнографического характера.

На этой неделе мужчине избрана мера пресечения в виде личного обязательства с запретом выезда за границу и ношением электронного средства контроля. Согласно действующему законодательству за совершенное предусмотрено до 7 лет лишения свободы.