пожар, школа №99, бездомныйВчора внаслідок загорання сміття на вулиці Грінченка постраждав чоловік без визначеного місця проживання. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 17 грудня о 16.28 на вул. Грінченка (недалеко від школи №99) у будинку, в якому ніхто не мешкає, внаслідок загорання сміття постраждав чоловік без визначеного місця проживання, віком близько 60-ти років.

Постраждалого з термічними опіками двох стегон (15%) госпіталізовано до комунальної 8-ї міської клінічної лікарні.


Вчера в результате возгорания мукора на улице Гринченко пострадал мужчина без определенного места жительства. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 17 декабря в 16.28 на ул. Гринченко (недалеко от школы №99) в доме, в котором никто не живет, в результате возгорания мусора пострадал мужчина без определенного места жительства, в возрасте около 60 лет.

Пострадавшего с термическими ожогами двух бедер (15%) госпитализировали в коммунальную 8-ю городскую клиническую больницу.