вор, автомобиль, прохожийШвидка реакція очевидця допомогла патрульним затримати ймовірного крадія. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Патрульні 4-го батальйону опівночі отримали виклик від невідомого, який повідомив, що на проспекті Червоної Калини біля автомобіля Tesla крутиться якийсь чоловік.

Екіпаж прибув на місце вже через лічені хвилини і побачив біля згаданої автівки пакет, як згодом виявилося - у ньому коробки з чохлами для мобільних телефонів. Раптом з салону автомобіля почав вибиратися невідомий. Побачивши поліцейських, він почав втікати, однак патрульні наздогнали та зупинили втікача. Ним виявився 36-річний раніше судимий за вбивство львів’янин.

Інспектори встановили власника автомобіля, який написав заяву. На місці працювали слідчі Сихівського відділу поліції.


Быстрая реакция очевидца помогла патрульным задержать предполагаемого вора. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Патрульные 4-го батальона в полночь получили вызов от неизвестного, который сообщил, что на проспекте Красной Калины у автомобиля Tesla крутится какой-то человек.

Экипаж прибыл на место уже через считанные минуты и увидел у упомянутой машины пакет, как впоследствии оказалось - в нем коробки с чехлами для мобильных телефонов. Вдруг из салона автомобиля начал выбираться неизвестный. Увидев полицейских, он начал убегать, однако патрульные догнали и остановили беглеца. Им оказался 36-летний ранее судимый за убийство львовянин.

Инспекторы установили владельца автомобиля, который написал заявление. На месте работали следователи Сыховского отдела полиции.