ТЭЦ, полиция, охранаДві ТЕЦ на Львівщині перебувають під охороною поліції. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Новояворівську та у Новому Роздолі - містах, у яких досі не розпочався опалювальний сезон, охорону майна та публічного порядку на території та поблизу підприємств-теплопостачальників здійснюють співробітники Управління поліції охорони та територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Поліцйські взяли ТЕЦ під охорону 13 листопада. Загалом на об’єктах виставлено десять постів, де цілодобово несуть службу працівники Управління поліції охорони у Львівській області.

Поліцейські охорони перебувають у системі єдиної дислокації та спільно з працівниками територіальних підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області - вони забезпечують охорону майна, а також публічну безпеку на території та навколо ТЕЦ.


Две ТЭЦ на Львовщине находятся под охраной полиции. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Новояворовске и в Новом Роздоле - городах, в которых до сих пор не начался отопительный сезон, охрану имущества и общественного порядка на территории и вблизи теплоснабжающих предприятий осуществляют сотрудники Управления полиции охраны и территориальных подразделений Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

Полицйские приняли ТЭЦ под охрану 13 ноября. Всего на объектах выставлено десять постов, где круглосуточно несут службу сотрудники Управления полиции охраны во Львовской области.

Полицейские охраны находятся в системе единой дислокации и совместно с работниками территориальных подразделений Главного управления Национальной полиции во Львовской области - обеспечивают охрану имущества, а также публичную безопасность на территории и вокруг ТЭЦ.