иностранец, жена, убийствоНа Львівщині поліцейські затримали іноземця, причетного до замаху на вбивство своєї дружини. Як попередньо встановили правоохоронці, зловмисник під час побутового конфлікту наніс жінці ножові поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Миколаївське відділення поліції 17 жовтня надійшло повідомлення від медиків про те, що під час виклику в один із будинків у райцентрі вони виявили жінку з чисельними ножовими пораненнями.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу потерпілої - 39-річної жительки Миколаєва. Також встановлено, що ножові поранення в область грудей та шиї жінці наніс її чоловік, 41-річний іноземець, близько 13.30 під час побутового конфлікту.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ст.15 (замах на вбивство) ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України. Невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.


На Львовщине полицейские задержали иностранца, причастного к покушению на убийство своей жены. Как предварительно установили правоохранители, злоумышленник во время бытового конфликта нанес женщине ножевые ранения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Николаевское отделение полиции 17 октября поступило сообщение от медиков о том, что во время вызова в один из домов в райцентре они обнаружили женщину с многочисленными ножевыми ранениями.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители установили личность потерпевшей - 39-летней жительницы Николаева. Также установлено, что ножевые ранения в область груди и шеи женщине нанес ее муж, 41-летний иностранец, около 13.30 во время бытового конфликта.

По факту возбуждено уголовное производство по ст.15 (покушение на убийство) ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины. Вскоре суд изберет для него меру пресечения. Досудебное расследование продолжается.