ресторанЗа інформацією управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, впродовж 3-х днів – 14, 15 та 16 жовтня, за медичною допомогою внаслідок харчового отруєння звернулися 12 осіб (різні групи відпочиваючих), які харчувалися в ресторані "Панська чарка". Про це повідомили в Львівській міськараді. Стаціонарно лікуються 11 осіб, стан усіх пацієнтів – середньої важкості.

16 жовтня о 22.30  до Львівського обласного центру надійшло повідомлення про те, що до Львівської обласної інфекційної лікарні почали  госпіталізовувати пацієнтів із симптомами гострої кишкової інфекції, які  14 жовтня  святкували весілля в ресторані "Панська Чарка", що на вул. Винниченка, 3. Проте 17 та 18 жовтня звернення і госпіталізація продовжились, але не тільки з числа тих, які святкували весілля, а харчувались в цьому ж ресторані з компаніями (дні народження) 15 та 16 жовтня.

Станом на 11.00 год. 18 жовтня всього із "вогнища" інфекції за допомогою звертались 12 осіб, в тому числі 2 дітей. З них із діагнозом гострої кишкової інфекції госпіталізовано 11 осіб, в тому числі 2 дітей. Ще 1 особа перебуває на амбулаторному лікуванні. Стан всіх госпіталізованих пацієнтів – середньої важкості.

За епіданамнезом,  гості під час весілля споживали страви, які  готувалися  як в ресторані, так і в домашніх умовах, і були принесені на весілля (кондитерські вироби). Учасники днів народжень вживали різноманітні страви – м’ясну нарізку, у тому числі паштет, овочі гриль, салат "Цезар".


Во Львове в течение трех дней за медицинской помощью в результате пищевого отравления обратились 12 человек, которые питались в ресторане "Панська чарка". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета. В течение трех дней – 14, 15 и 16 октября, за медицинской помощью обратились 12 человек, которые питались в заведении. Сейчас стационарно лечатся 11 человек, состояние всех пациентов – средней тяжести.

Первые пациенты начали поступать во Львовскую областную инфекционную больницу с симптомами острой кишечной инфекции еще 16 октября. Выяснилось, что они 14 октября праздновали свадьбу в ресторане "Панська чарка"на ул. Винниченко, 3. 17 и 18 октября обращение и госпитализация продолжились, но не только из числа празднующих свадьбу, а и среди других посетителей ресторана, которые отмечали дни рождения.

Гости на свадьбе ели блюда, которые готовились как в ресторане, так и в домашних условиях, и были принесены на свадьбу (кондитерские изделия). Участники дней рождений употребляли разнообразные блюда – мясную нарезку, в том числе паштет, овощи гриль, салат "Цезарь".