ломбардУ Львові обікрали ломбард. Про це повідомили в обласному управлінні поліції. В Шевченківський відділ поліції 16 жовтня звернувся 33-річний житель Яворівського району, регіональний менеджер однієї з компаній. Він повідомив, що 42-річний працівник ломбарду викрав з каси грошові кошти в сумі 10 тис. 824 грн.

"За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання включно до позбавлення волі на строк до трьох років. Досудове розслідування триває", – поінформували у прес-службі Львівського обласного управління поліції.


Во Львове обокрали ломбард. Об этом сообщили в областном управлении полиции. В Шевченковский отдел полиции 16 октября обратился 33-летний житель Яворовского района, региональный менеджер одной из компаний. Он сообщил, что 42-летний работник ломбарда похитил из кассы денежные средства в сумме 10 тыс. 824 грн.

"По данному факту открыто уголовное производство по части 1 статьи 185 Уголовного кодекса Украины (кража). Санкция статьи предусматривает наказание вплоть до лишения свободы на срок до трех лет. Досудебное расследование продолжается", - сообщили в пресс-службе Львовского областного управления полиции.