музейДитячий візочок часів Королеви Вікторії отримав звання "Експонат місяця" в музеї народної архітектури та побуту імені Климентія Шептицького. Про це інформують у прес-центрі міської ради. За словами працівників музею, пропонований для огляду виріб виготовила найстаріша в світі компанія Silver cross.

Візочок рухається на двох парах великих колесах, які в осях з’єднані міцними пластинами. Корпус візка зі шкіри, яка натягнута на тонкі дощещки та прути лози і бамбука. У виготовленого візочка оригінальна ручка, а також є місце для кошичка з пеленками під основою.

Як розповідають у музеї, дитячі візки стали популярними приблизно у 1840-х роках. Згодом попит на них поширився серед знаті Англії, а потім – по всьому світі. Візки із спеціальними ручками запатентували у 1853 році, а до кінця IX століття візки набули широкого попиту серед усіх верств населення.


Детская коляска времен Королевы Виктории получила звание "Экспонат месяца" в музее народной архитектуры и быта имени Климентия Шептицкого. Об этом информируют в пресс-центре городского совета. По словам работников музея, предлагаемый для осмотра изделие изготовила старейшая в мире компания Silver cross.

Коляска движется на двух парах больших колесах, которые в осях соединены крепкими пластинами. Корпус тележки из кожи, которая натянута на тонкие дощещкы и прутья лозы и бамбука. В изготовленного коляски оригинальная ручка, а также место для корзиночки с пеленками под основанием.

Как рассказывают в музее, детские коляски стали популярными примерно в 1840-х годах. Впоследствии спрос на них распространился среди знати Англии, а затем - по всему миру. Тележки со специальными ручками запатентовали в 1853 году, а к концу IX века тележки получили широкого спроса среди всех слоев населения.