СИЗО, побег, прокуратураНа Львівщині розслідують втечу росіянина і українців з СІЗО.

Про це повідомили в прокуратурі Львівської області.

Органами поліції розпочато розслідування за ч.2 ст.393 КК України, за фактом втечі 16 жовтня трьох осіб з ізолятора тимчасового утримання Самбірського відділення поліції.

Так, судом було обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту за вчинення тяжких злочинів, зокрема, двом чоловікам - за крадіжки, а ще одному (громадянину Російської Федерації) - за вчинення розбійного нападу, викрадення людини та незаконне зберігання зброї.

У той же час, слідчими проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст.367 КК України, за фактом неналежного виконання службових обов'язків працівниками Самбірського відділення поліції що призвело до втечі затриманих.

Відзначимо, що двоє втікачів вже затримані, ведуться пошуки третього.


На Львовщине расследуют побег россиянина и украинцев из СИЗО.

Об этом сообщили в прокуратуре Львовской области.

Органами полиции начато расследование по ч.2 ст.393 УК Украины, по факту побега 16 октября трех человек из изолятора временного содержания Самборского отделения полиции.

Так, судом была избрана мера пресечения в виде заключения под стражу за совершение тяжких преступлений, в частности, двум мужчинам - за кражи, а еще одному (гражданину Российской Федерации) - за совершение разбойного нападения, похищение человека и незаконное хранение оружия.

В то же время, следователями проводится досудебное расследование в уголовном производстве по ч. 2 ст.367 УК Украины, по факту ненадлежащего исполнения служебных обязанностей работниками Самборского отделения полиции что привело к бегству задержанных.

Отметим, что двое беглецов уже задержаны, ведутся поиски третьего.