студенты, общежитие, избиение, дедовщина​У Львові студенти влаштували розправу одноліткам і зняли на відео. Про це повідомляє ZAXID.NET

В одному із львівських гуртожитків студенти увірвалися у кімнату своїх ровесників та розправилися з ними, знімаючи все на відео. Хлопці спочатку виламали двері у кімнату, а потім жорстоко побили сплячих.

Інцидент стався у гуртожитку Львівського професійного училища технологій та сервісу між студентами третього і другого курсу минулого тижня. Хлопці-старшокласники навчаються на кухарів-кондитерів.

За словами активістів, у розпорядженні яких опинилося відео бійки, постраждалі налякані і не хочуть звертатися до керівництва училища або до правоохоронців.

Один зі студентів розповів, що третьокурсники перебували в стані алкогольного сп’яніння. Вони нібито хотіли помститися постраждалим за якусь образу.

В.о. директора училища Оксана Чайковська повідомила, що всі учасники конфлікту виселені з гуртожитку. За фактом бійки проводиться службова перевірка.


Во Львове студенты устроили расправу сверстникам и сняли на видео. Об этом сообщает ZAXID.NET

В одном из львовских общежитий студенты ворвались в комнату своих сверстников и расправились с ними, снимая все на видео. Ребята сначала выломали двери в комнату, а потом жестоко избили спящих.

Инцидент произошел в общежитии Львовского профессионального училища технологий и сервиса между студентами третьего и второго курса на прошлой неделе. Ребята-старшеклассники учатся на поваров-кондитеров.

По словам активистов, в распоряжении которых оказалось видео драки, пострадавшие напуганы и не хотят обращаться к руководству училища или в полицию.

Один из студентов рассказал, что третьекурсники находились в состоянии алкогольного опьянения. Они якобы хотели отомстить пострадавшим за какую-то обиду.

И.о. директора училища Оксана Чайковская сообщила, что все участники конфликта выселены из общежития. По факту драки проводится служебная проверка.