отравление, ресторан, "Синатра"Наразі на лікуванні перебуває 8 осіб, які отруїлись під час весілля в ресторані "Сінатра". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради, 16 вересня до Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф надійшло повідомлення про те, що в КНП "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" госпіталізовано 8 осіб із симптомами гострого ентероколіту.

Постраждалі 14 вересня святкували весілля в ресторані "Сінатра" на вул. Кульпарківській, 230 (Залізничний район).

Зокрема, в усіх були спільні скарги: нудота, біль в животі, підвищення температури тіла, рідкий стілець.

Зі слів пацієнтів, вони вживали в їжу різноманітні страви з м’яса і риби.

Станом на 06.00 18 вересня, всього звернулось і госпіталізовано 8 осіб. Стан пацієнтів середньої важкості. Постраждалим надають комплекс лікувально-діагностичних заходів відповідно до клінічних протоколів МОЗ України.


Сейчас на лечении находится 8 человек, которые отравились во время свадьбы в ресторане "Синатра". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Как сообщили в управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения Львовского городского совета, 16 сентября в Львовский областной центр экстренной медицинской помощи и медицины катастроф поступило сообщение о том, что в КНП "Львовская областная инфекционная клиническая больница" госпитализированы 8 человек с симптомами острого энтероколита .

Пострадавшие 14 сентября праздновали свадьбу в ресторане "Синатра" на ул. Кульпарковской, 230 (Железнодорожный район).

В частности, у всех были общие жалобы: тошнота, боль в животе, повышение температуры тела, жидкий стул.

По словам пациентов, они употребляли в пищу разнообразные блюда из мяса и рыбы.

По состоянию на 06.00 18 сентября, всего обратилось и госпитализированы 8 человек. Состояние пациентов средней тяжести. Пострадавшим оказывают комплекс лечебно-диагностических мероприятий в соответствии с клиническими протоколами МОЗ Украины.