конкурс, скрипач, Богдан ЛуцТринадцятилітній львів'янин Богдан Луц зайняв друге місце на всесвітньому конкурсі юних скрипалів в Італії. Про це повідомили на офіційній сторінці конкурсу Il Piccolo Violino Magico 2018, інформує "Галінфо". 

В конкурсі взяли участь юні скрипалі зі всього світу. Захід відбувався 04-08 липня в Сан-Віто-аль-Тальяменто, Італія.

Перше місце виборола юна скрипалька з Японії, Murata Natsuho, якій виповнилося десять років. Третім опинився тринадцятилітній Shihan Wang з Китаю.

Спеціальні призи в півфінальному раунді отримали 13-літня Polina Van Der Rest з Бельгії і 13-літній Fiechter Benedetta з Італії.


Тринадцатилетний львовянин Богдан Луц занял второе место на всемирном конкурсе юных скрипачей в Италии. Об этом сообщили на официальной странице конкурса Il Piccolo Violino Magico 2018, информирует "Галинфо". 

В конкурсе приняли участие юные скрипачи со всего мира. Мероприятие проходило 04-08 июля в Сан-Вито-аль-Тальяменто, Италия.

Первое место завоевала юная скрипачка из Японии, Murata Natsuho, которой исполнилось десять лет. Третьим оказался тринадцатилетний Shihan Wang из Китая.

Специальные призы в полуфинальном раунде получили 13-летняя Polina Van Der Rest из Бельгии и 13-летний Fiechter Benedetta из Италии.