арена львовУнаслідок злив 16 та 17 червня стадіон "Арена Львів" підтопило. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив державний секретар Мінмолодьспорту Олег Немчінов.

"І десяти років не минуло з часів введення в експлуатацію першої черги ДП Арена-Львів, а друга черга, яка є невід’ємною частиною стадіону, демонструє “якість” виконаних, але не прийнятих замовником будівельних робіт, що дуже негативно впливає на життя стадіону! На фото і відео наслідки двох злив 16 та 17 червня 2019 року", - написав Немчінов.

“Мінмолодьспорт у 2019 бюджетному році передбачило кошти на ремонт деформаційних швів, через які й затікає вода, але у зв’язку з потребою введення в експлуатацію нового газону ми змушені були перерозподілити ці видатки на агрономічні послуги та закупку реагентів", - зазначив Немчінов.


В результате ливней 16 и 17 июня стадион "Арена Львов" подтопило. Об этом на своей странице в Фейсбуке сообщил государственный секретарь Минмолодьспорта Олег Немчинов.

"И десяти лет не прошло со времен введения в эксплуатацию первой очереди ГП Арена-Львов, а вторая очередь, которая является неотъемлемой частью стадиона, демонстрирует" качество "выполненных, но не принятых заказчиком строительных работ, очень негативно влияет на жизнь стадиона ! На фото и видео последствия двух ливней 16 и 17 июня 2019 ", - написал Немчинов.

"Минмолодьспорт в 2019 бюджетном году предусмотрело средства на ремонт деформационных швов, через которые и затекает вода, но в связи с необходимостью введения в эксплуатацию нового газона мы вынуждены были перераспределить эти расходы на агрономические услуги и закупку реагентов", - отметил Немчинов.