евро, подделка, фальшивка, судСуд у Львові визнав мешканця Закарпаття винним у збуті фальшивих грошей. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Зловмисника викрили працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з слідчими Шевченківського відділу поліції та за процесуального керівництва обласної прокуратури, а також припинили збут фальшивих євро у Львові.

Правоохоронці встановили, що 27-річний мешканець Закарпатської області причетний до збуту підроблених банкнот номіналом 200 євро. Фальшиві купюри зловмисник намагався збути у Львові, обмінюючи їх на національну валюту або купуючи за них товари.

У чоловіка вилучено вісім банкнот номіналом 200 Євро. Експертиза підтвердила, що вони не відповідають аналогічним банкнотам, які перебувають в офіційному обігу Центрального банку Євросоюзу, а також виготовлені не поліграфічним підприємством, що здійснює виготовлення грошових знаків даного виду.

За збут підроблених грошей чоловікові було повідомлено про підозру за ч.2 ст. 199 КК України, обвинувальний акт був скерований на розгляд суду. Районний суд  Львова визнав зловмисника винним у вчиненні злочину та призначив йому покарання у виді позбавлення волі строком на п’ять років з іспитовим терміном два роки.


Суд во Львове признал жителя Закарпатья виновным в сбыте фальшивых денег. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Злоумышленника разоблачили сотрудники Управления защиты экономики во Львовской области совместно с следователями Шевченковского отдела полиции и по процессуального руководства областной прокуратуры, а также прекратили сбыт фальшивых евро во Львове.

Правоохранители установили, что 27-летний житель Закарпатской области причастен к сбыту поддельных банкнот номиналом 200 евро. Фальшивые купюры злоумышленник пытался сбыть во Львове, обменивая их на национальную валюту или покупая за них товары.

У мужчины изъято восемь банкнот номиналом 200 Евро. Экспертиза подтвердила, что они не соответствуют аналогичным банкнотам, которые находятся в официальном обращении Центрального банка Евросоюза, а также изготовлены не полиграфическим предприятием, осуществляющим изготовление денежных знаков данного вида.

За сбыт поддельных денег мужчине было сообщено о подозрении по ч.2 ст. 199 УК Украины, обвинительный акт был направлен на рассмотрение суда. Районный суд Львова признал злоумышленника виновным в совершении преступления и назначил ему наказание в виде лишения свободы сроком на пять лет с испытательным сроком два года.