муж. убил, жену, ГородокскийНа Львівщині чоловік вбив дружину, а після вбивства сам зателефонував у поліцію та зізнався у скоєному. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

У Городоцьке відділення поліції 16 квітня о 17.15 зателефонував чоловік, представився та повідомив, що вбив свою дружину. Подія сталась поблизу будинку, де проживало подружжя, у одному з міст Городоцького району.

На місці події правоохоронці встановили, що 44-річний чоловік під час конфлікту наніс своїй 41-річній дружині кілька ударів ножем в шию та грудну клітку. Від отриманих травм жінка померла на місці. Побачивши, що накоїв, чоловік зателефонував у поліцію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Станція статті передбачає покарання - від семи до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України.


Во Львовской области мужчина убил жену, а после убийства сам позвонил в полицию и признался в содеянном. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Городоцкое отделения полиции 16 апреля в 17.15 позвонил мужчина, представился и сообщил, что убил свою жену. Это произошло возле дома, где проживали супруги, в одном из городов Городокского района.

На месте происшествия правоохранители установили, что 44-летний мужчина во время конфликта нанес своей 41-летней жене несколько ударов ножом в шею и грудную клетку. От полученных травм женщина скончалась на месте. Увидев, что натворил, мужчина позвонил в полицию.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Станция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы. Злоумышленник задержан в порядке ст.208 УПК Украины.