иностранец, бизнесмен, выпал, ПанчаУ Львові 17 квітня о 17:10 на вулиці Петра Панча виявлено тіло іноземця, який випав з п'ятого поверху та помер на місті. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Нацполіції у Львівській області.

В Шевченківський відділ поліції 17 квітня о 17.10 надійшло повідомлення про те, що біля багатоквартирного будинку на вулиці Петра Панча виявлено тіло чоловіка.

Як встановили правоохоронці, загиблим є 36-річний іноземець, який минулого року приїхав до Львова у справах бізнесу. Смерть чоловіка настала внаслідок падіння з п’ятого поверху, де знаходиться квартира, яку він орендував.

Тіло померлого скероване на судово-медичну експертизу. За попередньою версією, іноземець вчинив самогубство.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).


Во Львове 17 апреля в 17:10 на улице Петра Панча обнаружено тело иностранца, который выпал с пятого этажа и умер на месте. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Нацполиции во Львовской области.

В Шевченковский отдел полиции 17 апреля в 17.10 поступило сообщение о том, что у многоквартирного дома на улице Петра Панча обнаружено тело мужчины.

Как установили правоохранители, погибшим является 36-летний иностранец, который в прошлом году приехал во Львов по делам бизнеса. Смерть мужчины наступила в результате падения с пятого этажа, где находится квартира, которую он арендовал.

Тело умершего направлено на судебно-медицинскую экспертизу. По предварительной версии, иностранец совершил самоубийство.

Открытое уголовное производство по ч.1 ст.115 Уголовного кодекса Украины (умышленное убийство).