пикник, место, картаМандрівників закликають влаштовувати пікніки у спеціально відведених місцях, які можна подивитись на інтерактивній карті. Рекреаційні майданчики, відзначені на карті, обладнані навісами, столами, альтанками, смітниками, місцем для розведення вогнища та розташування наметів тощо. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Із початком весняно-літнього туристично-відпочинкового сезону управління туризму та курортів Львівської облдержадміністрації закликає відпочивальників влаштовувати пікніки лише у обладнаних для цього місцях.

За словами начальника управління Наталії Табаки, для зручності мандрівників існує інтерактивна карта відпочинкових місць у лісах Львівської області.

"На карті позначено більше 30 місць, придатних для відпочинку на природі. Вона містить коротку описову інформацію про кожен із рекреаційних майданчиків, фотографії і географічні координати", - зазначила вона.

Рекреаційні майданчики, відзначені на інтерактивній карті, обладнані навісами, столами, альтанками, смітниками, місцем для розведення вогнища та розташування наметів тощо.

В управлінні туризму та курортів також закликають туристів дотримуватись правил поведінки у лісі: розводити вогонь у відведених місцях та прибирати після себе.


Путешественников призывают устраивать пикники в специально отведенных местах, которые можно посмотреть на интерактивной карте. Рекреационные площадки, отмеченные на карте, оборудованы навесами, столами, беседками, урнами, местом для разведения костра и размещения палаток и тому подобное. Об этом сообщает пресс-служба Львовской областной государственной администрации.

С началом весенне-летнего туристическо-развлекательного сезона управление туризма и курортов Львовской облгосадминистрации призывает отдыхающих устраивать пикники только в оборудованных для этого местах.

По словам начальника управления Натальи Табаки, для удобства путешественников существует интерактивная карта отдыха мест в лесах Львовской области.

"На карте обозначены более 30 мест, пригодных для отдыха на природе. Она содержит краткую описательную информацию о каждой из рекреационных площадок, фотографии и географические координаты", - отметила она.

Рекреационные площадки, отмеченные на интерактивной карте, оборудованы навесами, столами, беседками, свалками, местом для разведения костра и размещения палаток и тому подобное.

В управлении туризма и курортов также призывают туристов придерживаться правил поведения в лесу: разводить огонь в отведенных местах и ​​убирать после себя.