грабеж, площадьПісля скоєного грабежу у центрі міста, патрульні затримали ймовірних злочинців менш ніж за 5 хвилин. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора вранці екіпажу патрульної поліції 2 батальйону надійшло повідомлення, що на площі Ринок відбувся грабіж. Потерпілі розповіли, що до них підійшли невідомі, які спровокували конфлікт та заволоділи гаманцем одного з чоловіків. Одразу після цього зловмисники розбіглися у різні сторони. Крім цього потерпілі повідомили, що в одного з грабіжників був ніж.

Офіцери передали опис злочинців усім екіпажам патрульної поліції та разом з заявниками розпочали пошуки. Через 3-4 хвилини одразу декілька екіпажів знаходять осіб, які підпадають під орієнтування. Вони надсилають колегам фотографії, і на одній з них потерпілі впізнають свого нападника. Чоловіка встановлюють в базі даних, виявляється, що він вже п`ять разів відбував покарання в місцях позбавлення волі. Після недовгих оперативно-розшукових дій патрульні виявили і другого ймовірного зловмисника. На місце події скерували слідчо-оперативну групу. В чоловіків вилучили грошові купюри різних номіналів.


После совершенного грабежа в центре города патрульные задержали предполагаемых преступников менее чем за 5 минут. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера утром экипажа патрульной полиции 2 батальона поступило сообщение, что на площади Рынок состоялся грабеж. Пострадавшие рассказали, что к ним подошли неизвестные, которые спровоцировали конфликт и завладели кошельком одного из мужчин. Сразу после этого злоумышленники разбежались в разные стороны. Кроме этого потерпевшие сообщили, что у одного из грабителей был нож.

Офицеры передали описание преступников всем экипажам патрульной полиции и вместе с заявителями начали поиски. Через 3-4 минуты сразу несколько экипажей находят лиц, подпадающих под ориентировки. Они присылают коллегам фотографии, и на одной из них пострадавшие узнают своего нападающего. Мужчину устанавливают в базе данных, оказывается, что он уже пять раз отбывал наказание в местах лишения свободы. После недолгих оперативно-розыскных действий патрульные обнаружили и второго предполагаемого злоумышленника. На место происшествия направили следственно-оперативную группу. У мужчин изъяли денежные купюры разных номиналов.