труп, вокзалНа вулиці Городоцькій у Львові, неподалік залізничного вокзалу виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Про це повідомляє "Варта 1". 

Вчора, 16 березня, близько 22.30 у Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Городоцькій, 116 неподалік залізничного вокзалу виявлено тіло чоловіка без ознак життя. На тілі чоловіка правоохоронці виявили численні ножові поранення.  Воно скероване на судово-медичну експертизу.

Працівники поліції встановлюють особу чоловіка та обставини його смерті.

“Просимо усіх, хто володіє інформацією про чоловіка, зателефонувати на оперативну лінію "102" або звернутися у найближчий відділ поліції”, - зазначають у поліції.


На улице Городоцкой во Львове, возле железнодорожного вокзала обнаружено тело мужчины без признаков жизни. Об этом сообщает "Варта 1". 

Вчера, 16 марта, около 22.30 в Железнодорожный отдел полиции поступило сообщение о том, что на улице Городоцкой, 116 недалеко от железнодорожного вокзала обнаружено тело мужчины без признаков жизни. На теле мужчины правоохранители обнаружили многочисленные ножевые ранения. Оно направлено на судебно-медицинскую экспертизу.

Работники полиции устанавливают личность мужчины и обстоятельства его смерти.

"Просим всех, кто владеет информацией о мужчине, позвонить на оперативную линию "102" или обратиться в ближайший отдел полиции", - отмечают в полиции.