В області для очищення доріг державного та місцевого значення від снігу задіяли 97 одиниць техніки. Використали 750 т ПСС для механізованої та ручної підсипки.

“Ми докладаємо всіх зусиль, щоб дороги місцевого значення були відкритими для проїзду, незважаючи на снігопад. У випадку погіршення погодних умов кількість техніки буде збільшено”, - наголосив заступник голови Львівської ОДА Юрій Бучко.

Відтак, Служба автомобільних доріг у Львівській області задіяла 78 одиниці техніки та використала 581 т піщано-соляної суміші. Своєю чергою, департамент дорожнього господарства облдержадміністрації залучив до очищення доріг 19 технічних засобів та використав  169 т ППС.
Львівська облдержадміністрація закликає мешканців області та гостей дотримуватися правил дорожнього руху.  У разі виявлення не розчищених або не посипаних доріг звертайтесь на гарячу лінію області "112".

"Зважаючи на ускладнення погодних умов, просимо водіїв обирати помірну швидкість та дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами. При ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях. Варто звертати особливу увагу на рух по естакадах, мостах і шляхопроводах, оскільки саме в цих місцях найбільш ймовірно виникнення ожеледиці", - наголосив директор депаратаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський. 

Нагадаємо, за минулу добу на автошляхах Львівщини трапилось  25 ДТП.