отец, дочь, убийствоУ Червонограді поліцейські затримали підозрювану у вбивстві свого батька. Попередньо встановлено, що у момент скоєння злочину жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Червоноградський відділ поліції 17 січня надійшло повідомлення про те, що у квартирі одного з будинків у місті внаслідок ножового поранення помер чоловік.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як попередньо встановили поліцейські, ножового поранення загиблому, 70-річному місцевому мешканцю, під час побутового конфлікту завдала його 38-річна донька, з якою вони проживали разом. Також встановлено, що у момент скоєння злочину жінка перебувала у стані алкогольного сп’яніння.

Зловмисницю затримано в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для неї міру запобіжного заходу. Їй повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.


В Червонограде полицейские задержали подозреваемую в убийстве своего отца. Предварительно установлено, что в момент совершения преступления женщина находилась в состоянии алкогольного опьянения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 17 января поступило сообщение о том, что в квартире одного из домов в городе в результате ножевого ранения скончался мужчина.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Как предварительно установили полицейские, ножевое ранение погибшему, 70-летнему местному жителю, во время бытового конфликта нанесла его 38-летняя дочь, с которой они проживали вместе. Также установлено, что в момент совершения преступления женщина находилась в состоянии алкогольного опьянения.

Злоумышленница задержана в порядке ст.208 УПК Украины, вскоре суд изберет для нее меру пресечения. Ей сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.1 ст.115 (умышленное убийство) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от семи до пятнадцати лет лишения свободы.

Досудебное расследование продолжается.