рождественская ярмарка, ЛьвовНа проспекті Свободи і площі Ринок з 8 грудня триватиме різдвяний ярмарок. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні, 17 листопада, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення "Про організацію та проведення різдвяного ярмарку на просп. Свободи та пл. Ринок". Як зазначила директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич, ярмарок триватиме з 8 грудня до 15 січня.

" Компанія, яка облаштовуватиме ярмарок, бере на себе зобов’язання змінити всю ілюмінацію на території ярмарку на просп. Свободи і на пл. Ринок, а також облаштувати ілюмінацію і прикраси для новорічної ялинки на просп. Свободи", - зазначила директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич.


На проспекте Свободы и площади Рынок с 8 декабря будет работать рождественская ярмарка. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Сегодня, 17 ноября, на заседании исполнительного комитета Львовского городского совета было принято решение "Об организации и проведении рождественской ярмарки на пр. Свободы и ул. Рынок". Как отметила директор департамента экономического развития Ирина Кулинич, ярмарка продлится с 8 декабря по 15 января.

"Компания, которая будет обустраивать ярмарку, берет на себя обязательства изменить всю иллюминацию на территории ярмарки на пр. Свободы и на пл. Рынок, а также обустроить иллюминацию и украшения для новогодней елки на пр. Свободы", - отметила директор департамента экономического развития Ирина Кулинич.