кастинг, актеры, фильмы, прослушивание19 та 20 листопада відбудеться кастинг-прослуховування львівських акторів для нових кінострічок. Про це повідомляє Lviv Film Commission. 

Кастинг-директорка й акторська агентка Алла Самойленко 19 та 20 листопада проведе кастинг-прослуховування львівських акторів для нових кінострічок. Окрім цього, 20 листопада, в понеділок, Алла Самойленко також прочитає лекцію "Як потрапити в кіно?", в рамках якої поділиться практичними порадами побудови акторської кар’єри в Україні. До участі запрошують професійних акторів і початківців. Участь – безкоштовна. Обов’язкова реєстрація учасників – до суботи, 18 листопада, до 18:00: https://goo.gl/fNJy8Q.

Подія відбудеться за підтримки Львівської кіно комісії Lviv Film Commission, Leopolis Hall – Opera Passage/Опера Пасаж, YMCA Lviv та Львівського академічний театру ім. Леся Курбаса Les Kurbas Theatre.


19 и 20 ноября состоится кастинг-прослушивание львовских актеров для новых кинолент. Об этом сообщает Lviv Film Commission.

Кастинг-директор и актерская агентка Алла Самойленко 19 и 20 ноября проведет кастинг-прослушивание львовских актеров для новых кинолент. Кроме этого, 20 ноября, в понедельник, Алла Самойленко также прочтет лекцию "Как попасть в кино?", В рамках которой поделится практическими советами построения актерской карьеры в Украине. К участию приглашают профессиональных актеров и начинающих. Участие - бесплатное. Обязательная регистрация участников - до субботы, 18 ноября, в 18:00: https://goo.gl/fNJy8Q.

Событие состоится при поддержке Львовского кино комиссии Lviv Film Commission, Leopolis Hall - Opera Passage/Опера Пассаж, YMCA Lviv и Львовского академический театр им. Леся Курбаса Les Kurbas Theatre.