стипендия, Героев Небесной сотни, ЛьвовДепутати Львівської облради на комісії з питань освіти і науки підтримали пропозицію ГО "Родина Героїв Небесної Сотні" щодо встановлення стипендії та нагород за громадську позицію імені Героїв Небесної Сотні. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної ради.

У четвер, 16 листопада, під час засідання постійної комісії з питань освіти і науки депутати розглянули і підтримали без суттєвих зауважень проекти рішень "Про затвердження Обласної цільової програми фінансування підвищення кваліфікації" та "Про затвердження Стратегії розвитку гірських територій Львівської області на 2018-2022 роки", зосередивши увагу на напрямах, що належать до компетенції комісії. Окрім цього, було погоджено перелік завдань, заходів та показників  до Програми розвитку освіти Львівщини на 2017 – 2020 роки із врахуванням пропозицій комісії.

На засіданні члени комісії також підтримали звернення голови ГО "Родина Героїв Небесної Сотні" В. Бондарчука щодо встановлення стипендій та нагород за громадську позицію імені Героїв Небесної Сотні.


Депутаты Львовского облсовета на комиссии по вопросам образования и науки поддержали предложение ОО "Семья Героев Небесной Сотни" относительно установления стипендии и наград за общественную позицию имени Героев Небесной Сотни. Об этом сообщает пресс-служба Львовского областного совета.

В четверг, 16 ноября, во время заседания постоянной комиссии по вопросам образования и науки Львовского облсовета депутаты рассмотрели и поддержали без существенных замечаний проекты решений "Об утверждении областной целевой программы финансирования повышения квалификации" и "Об утверждении Стратегии развития горных территорий Львовской области на 2018-2022 годы ", сосредоточив внимание на направлениях, относящихся к компетенции комиссии.Кроме этого, был согласован перечень задач, мероприятий и показателей в Программу развития образования Львовщины на 2017 - 2020 годы с учетом предложений комиссии.

На заседании члены комиссии также поддержали обращение председателя ОО "Семья Героев Небесной Сотни" В. Бондарчука по установлению стипендий и наград за общественную позицию имени Героев Небесной Сотни.