ЕБРР, Садовый, электронный билет17 листопада, в рамках відкриття трамвайної лінії на Сихів, місто планує підписати з ЄБРР угоду про введення е-квитка в транспорті.

Про це під час брифінгу розповів міський голова Андрій Садовий.

"Зараз чекаємо кінцеве узгодження від міністерства транспорту. У програмі "Львів 2020" написано, що за наступні 4 роки ми оновимо 75% всього громадського транспорту Львова. В пріоритеті - електротранспорт.

Також ми 17 листопада плануємо фіналізувати свої домовленості з банком щодо електронного квитка. Від ідеї до реалізації проходить багато часу, підписується багато документів. Кожна угода з Європейським банком вимагає узгодження Мінфіну, урядових структур. Це вже буде фінальний підпис, який акцептує, що електронний квиток буде", - зазначив Садовий.


17 ноября, в рамках открытия трамвайной линии на Сихов, город планирует подписать с ЕБРР соглашение о введении е-билета в транспорте.

Об этом во время брифинга рассказал мэр Андрей Садовый.

"Сейчас ждем конечное согласование от министерства транспорта. В программе "Львов 2020" написано, что за следующие 4 года мы обновим 75% всего общественного транспорта Львова. В приоритете - электротранспорт.

Также мы 17 ноября планируем финализировать свои договоренности с банком по электронному билету. От идеи до реализации проходит много времени, подписывается много документов. Каждая сделка с Европейским банком требует согласования Минфина, правительственных структур. Это уже будет финальная подпись, которая акцептует, что электронный билет будет", - отметил Садовый.