архитектор, должность, кандидат32-річний доцент "Львівської політехніки" може стати головним архітектором Львова. Антон Коломєйцев є доцентом кафедри архітектурного проектування та інженерії. Про це повідомляє ZAXID.NET

На посаду головного архітектора Львова претендує 32-річний доцент "Львівської політехніки" Антон Коломєйцев. Про це стало відомо з його декларації, як кандидата на посаду, яку оприлюднили на сайті НАЗК 15 жовтня.

32-річний Антон Коломєйцев є доцентом кафедри архітектурного проектування та інженерії Інституту архітектури НУ "Львівська політехніка". За даними ZAXID.NET, попередній головний архітектор Львова Юліан Чаплінський рекомендував Антона Коломєйцева на цю посаду.

Згідно з поданою ним декларацією, як кандидата на посаду заступника директора департаменту містобудування, начальника управління архітектури та урбаністики, головного архітектора міста, у 2018 році він заробив 117,4 тис. грн у "Львівській політехніці", ще 864 тис. грн доходу він задекларував від підприємницької діяльності та 12 тис. грн від роботи у інституті "Харківська школа архітектури".

Антон Коломєйцев працював над проектом реконструкції вулиці Степана Бандери, також він працював над концепцією інтегрованого розвитку міста.

Наразі жоден інший кандидат не подавав свою декларацію на посаду головного архітектора Львова.

Нагадаємо, що у вересні Юліан Чаплінський подав у відставку з посади головного архітектора Львова. На цій посаді він працював з лютого 2015 року. Зараз Юліан Чаплінський перейшов на роботу у Міністерство розвитку громад і територій на посаду заступника міністра з євроінтеграції.


32-летний доцент "Львовской политехники"  может стать главным архитектором Львова. Антон Коломейцев является доцентом кафедры архитектурного проектирования и инженерии. Об этом сообщает ZAXID.NET. 

На должность главного архитектора Львова претендует 32-летний доцент "Львовской политехники" Антон Коломейцев. Об этом стало известно из его декларации, в качестве кандидата на должность, которую обнародовали на сайте НАЗК 15 октября.

32-летний Антон Коломейцев является доцентом кафедры архитектурного проектирования и инженерии Института архитектуры НУ "Львовская политехника". По данным ZAXID.NET, предыдущий главный архитектор Львова Юлиан Чаплинский рекомендовал Антона Коломейцева на эту должность.

Согласно представленной им декларации, в качестве кандидата на должность заместителя директора департамента градостроительства, начальника управления архитектуры и урбанистики, главного архитектора города, в 2018 году он заработал 117,4 тыс. грн в "Львовской политехнике", еще 864 тыс. грн дохода он задекларировал от предпринимательской деятельности и 12 тыс. грн от работы в институте "Харьковская школа архитектуры".

Антон Коломейцев работал над проектом реконструкции улицы Степана Бандеры, также он работал над концепцией интегрированного развития города.

Пока ни один другой кандидат не подавал свою декларацию на должность главного архитектора Львова.

Напомним, что в сентябре Юлиан Чаплинский подал в отставку с поста главного архитектора Львова. На этой должности он работал с февраля 2015 года. Сейчас Юлиан Чаплинский перешел на работу в Министерство развития общин и территорий на должность заместителя министра по евроинтеграции.