площадь, Дрогобыч4 мільйони 400 тис. грн. — саме стільки отримав Дрогобич на продовження робіт з реконструкції центральної площі міста. Про це повідомляють у КП "Управління капітального будівництва" Дрогобицької міської ради. 

Однак, це ще не повна сума, передбачена проектом на 2019 рік, оскільки цьогоріч з держбюджету очікували 11 млн 200 тис. грн.

У КП "УКБ" ДМР зазначають, що за рахунок отриманих коштів покрили заборгованість підрядній організації, яка вже виконала роботи на суму близько 1,5 млн грн. Решту коштів скерували на закупівлю матеріалів, зокрема бруківки, яку доставлять уже з наступного тижня. Відтак роботи з укладання бруківки йдуть активніше. З наступного тижня планують задіяти більше робітників, аби встигнути замостити площу бруківкою ще до настання холодів.

Також на площі продовжують монтувати ліхтарі. Крім того, проводять зрізку старих дерев, натомість яких висадять нові, відповідно до проекту площі.


4 миллиона 400 тыс. грн. - именно столько получил Дрогобыч на продолжение работ по центральной площади города. Об этом сообщают в КП "Управление капитального строительства" Дрогобычского городского совета. 

Однако, это еще не полная сумма, предусмотренная проектом на 2019, поскольку в этом году из госбюджета ожидали 11 млн 200 тыс. грн.

В КП "УКС" ДМР отмечают, что за счет полученных средств покрыли задолженность подрядной организации, которая уже выполнила работы на сумму около 1500000 грн. Остальные средства направили на закупку материалов, в частности брусчатки, которую доставят уже со следующей недели. Поэтому работы по укладке брусчатки идут активно. Со следующей недели планируют задействовать больше рабочих, чтобы успеть замостить площадь брусчаткой еще до наступления холодов.

Также на площади продолжают монтировать фонари. Кроме того, проводят срезку старых деревьев, на месте которых высадят новые, согласно проекту площади.