Дрогобыч, обвал, домПостраждалі внаслідок обвалу будинку у Дрогобичі отримали 1,2 млн грн матеріальної допомоги. Про це у понеділок, 16 вересня, під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів ДМР, комунальних підприємств та держустанов міста повідомив начальник Управління праці та соціального захисту населення ДМР Іван Терлецький, інформує прес-служба Дрогобицької міської ради. 

Наприкінці минулого тижня завершено виплату матеріальної допомоги постраждалим внаслідок обвалу будинку у Дрогобичі на вулиці М.Грушевського, 101/1, у розмірі 1,2 млн грн.

Матеріальну допомогу виплатили з резервного фонду обласного бюджету Львівщини сім’ям загиблих та сім’ям травмованих внаслідок руйнування частини житлового будинку у Дрогобичі у розмірі:

  • 100 000 гривень — родині загиблого;
  • 75 000 гривень на одну особу — потерпілим важкої тяжкості;
  • 50 000 гривень на одну особу — потерпілим середньої та легкої тяжкості;

115 тис. грн постраждалим також виділили з міського бюджету Дрогобича.

Паралельно проводяться роботи із забезпечення грошової компенсації потерпілим, які втратили житло внаслідок руйнування будинку, і відшкодування плати за тимчасову оренду житла та комунальні послуги.


Пострадавшие в результате обрушения дома в Дрогобыче получили 1200000 грн материальной помощи. Об этом в понедельник, 16 сентября, во время еженедельного совещания городского головы Дрогобыча с руководителями структурных подразделений ДМР, коммунальных предприятий и госучреждений города сообщил начальник Управления труда и социальной защиты населения ДМР Иван Терлецкий, сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета. 

В конце прошлой недели завершена выплата материальной помощи пострадавшим в результате обрушения дома в Дрогобыче на улице Грушевского, 101/1, в размере 1200000 грн.

Материальную помощь выплатили из резервного фонда областного бюджета Львовщины семьям погибших и семьям травмированных в результате разрушения части жилого дома в Дрогобыче в размере:

  • 100000 гривен - семье погибшего;
  • 75000 гривен на одного человека - пострадавшим тяжелой тяжести;
  • 50000 гривен на одного человека - пострадавшим средней и легкой тяжести;

115 тыс. грн пострадавшим также выделили из городского бюджета Дрогобыча.

Параллельно проводятся работы по обеспечению денежной компенсации пострадавшим, потерявшим жилье в результате разрушения дома, и возмещение платы за временную аренду жилья и коммунальные услуги.