куры, кладбище, экологияНа території Утішківської сільської ради у Буському районі виявлено засмічення земель рештками курей. Про це повідомляє Держекоінспекція у Львівській області.

Працівники Інспекції 13 вересня поточного року провели заходи державного контролю стосовно можливих порушень природоохоронного законодавства на території Утішківської сільської ради Буського району Львівської області.

При проведенні перевірки встановлено, що біля хутору Переставки по вулиці Зарічній на відстані 2-8 метрів від меліоративної канави засмічено землі побічними продуктами тваринного походження від забою курей (пір’я, нутрощі) на площі 600 м кв. та у ямі розмірами 2х3х1м.

З метою встановлення факту забруднення земель спеціалісти відділу інструментально-лабораторного контролю Інспекції відібрали проби грунту для проведення лабораторних досліджень на вищевказаній площі. Матеріали перевірки для вжиття відповідних заходів реагування в межах наданих повноважень, в тому числі в рамках Кримінально-процесуального Кодексу скеровано у правоохоронні органи  та органи виконавчої влади.


На территории Утишкивськои сельского совета в Бугском районе выявлено засорение земель остатками кур. Об этом сообщает Госэкоинспекция во Львовской области.

Работники Инспекции 13 сентября текущего года провели мероприятия государственного контроля относительно возможных нарушений природоохранного законодательства на территории Утишкивского сельского совета Бугского района Львовской области.

При проведении проверки установлено, что у хутора Переставки по улице Заречной на расстоянии 2-8 метров от мелиоративной канавы засорены земли побочными продуктами животного происхождения от забоя кур (перья, внутренности) на площади 600 кв и в яме размерами 2х3х1м.

С целью установления факта загрязнения земель специалисты отдела инструментально-лабораторного контроля Инспекции отобрали пробы грунта для проведения лабораторных исследований на вышеуказанной площади. Материалы проверки для принятия соответствующих мер реагирования в пределах предоставленных полномочий, в том числе в рамках Уголовно-процессуального Кодекса направлены в правоохранительные органы и органы исполнительной власти.