ДТП, маршруткаНа вулиці Городоцькій у Львові маршрутка на смерть збила літню жінку. Попередньо встановлено, що літня жінка переходила проїзну частину поза межами пішохідного переходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 17 вересня, близько 6.25 до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на площі Кропивницького у Львові.

Як попередньо встановили правоохоронці, водій маршрутного автобуса скоїв наїзд на літню жінку, котра переходила проїзну частину в невстановленому місці. Від отриманих травм вона померла на місці події.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 ( порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП та особу загиблої.

698acbb547cbddf58cd2b5d7a3378cf3.jpg

На улице Городецкой во Львове маршрутка насмерть сбила пожилую женщину. Предварительно установлено, что пожилая женщина переходила проезжую часть вне пешеходного перехода. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 17 сентября, около 6.25 в милицию поступило сообщение о дорожно-транспортном происшествии, которое произошло на площади Кропивницкого во Львове.

Как предварительно установили правоохранители, водитель маршрутного автобуса совершил наезд на пожилую женщину, которая переходила проезжую часть в неустановленном месте. От полученных травм она скончалась на месте происшествия.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет.

Полицейские устанавливают обстоятельства ДТП и личность погибшей.