Поліція Львівщини закликає учасників дорожнього руху неухильно дотримуватись правил безпеки. Водії, не перевищуйте дозволеної та безпечної швидкості руху, особливо у населених пунктах. Також ретельно відслідковуйте ситуацію на дорозі та не відволікайтесь від керування транспортними засобами. Бережіть життя та здоров’я.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 серпня близько 8.40 на автодорозі «Київ-Чоп» в одному з сіл Стрийського району. Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобілі ВАЗ-2106, яким керував 49-річний житель міста Сколе та «Форд» під керуванням мешканця Київської області віком 36 років.

Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримали водій «ВАЗу» та його 14-річна пасажирка. Вони були доставлені у лікарню, де незважаючи на зусилля медиків, чоловік помер від отриманих травм.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.