Бентли, парковка, штрафплощадкаЗа неправильну парковку у Львові забрали на штрафмайданчик розкішний Bentley Flying Spur. Автомобіль був припаркований на місці для неповносправних, хоча вільних місць на паркінгу перед супермаркетом було вдосталь. Про це повідомляє ZAXID.NET

Львівська поліція та "Муніципальна варта" евакуювали з паркінгу супермаркету "Арсен" (вул. Зелена, 147) елітний седан Bentley Flying Spur, водій якого припаркував своє авто на місці для неповносправних. Інцидент трапився у неділю, 12 серпня.

Фотографію із евакуацією Bentley Flying Spur опублікував в понеділок у популярній FB-спільноті РАГУlive користувач Володимир Сергійович.

Машину евакуювали на тимчасовий штрафмайданчик, розташований на території старого трамвайного депо на вул. Вітовського. Там підтвердили, що таке авто справді привезли у неділю. А вже у понеділок власник забрав своє авто, сплативши 840 грн. за послуги евакуатора та ще 140 грн. за зберігання машини. Також водію доведеться сплатити штраф за паркування на місці для водіїв з інвалідністю, який становить від 1020 до 1700 грн.

Прізвище власника автомобіля не розголошують, але відомо, що кілька днів тому автомобіль виставили на продаж. З оголошення на одному із сайтів з продажу авто випливає, що він 2006 року випуску з пробігом у 160 тис. км. Власник оцінює своє авто у $31,5 тис. (865 тис. грн) і зазначає, що продаж терміновий. Новий Bentley Flying Spur в офіційних дилерів коштує від 7,2 млн грн.


За неправильную парковку во Львове забрали на штрафплощадку роскошный Bentley Flying Spur. Автомобиль был припаркован на месте для инвалидов, хотя свободных мест на парковке перед супермаркетом было достаточно. Об этом сообщает ZAXID.NET

Львовская полиция и "Муниципальная стража" эвакуировали из паркинга супермаркета "Арсен" (ул. Зеленая, 147) элитный седан Bentley Flying Spur, водитель которого припарковал свой автомобиль на месте для инвалидов. Инцидент произошел в воскресенье, 12 августа.

Фотографию с эвакуацией Bentley Flying Spur опубликовал в понедельник в популярном FB-сообществе РАГУlive пользователь Владимир Сергеевич.

Машину эвакуировали на временную штрафплощадку, расположеннуб на территории старого трамвайного депо на ул. Витовского. Там подтвердили, что такое авто действительно привезли в воскресенье. А уже в понедельник владелец забрал автомобиль, заплатив 840 грн. за услуги эвакуатора и еще 140 грн. за хранение машины. Также водителю придется заплатить штраф за парковку на месте для водителей с инвалидностью, который составляет от 1020 до 1700 грн.

Фамилию владельца автомобиля не разглашают, но известно, что несколько дней назад автомобиль выставили на продажу. Из объявления на одном из сайтов по продаже авто следует, что он 2006 года выпуска с пробегом в 160 тыс. км. Владелец оценивает свое авто в $ 31,5 тыс. (865 тыс. грн) и отмечает, что продажа срочная. Новый Bentley Flying Spur у официальных дилеров стоит от 7,2 млн грн.