кафе, пожар, площадь ПетрушевичаНа площі Петрушевича 16 липня вранці виникла пожежа у кафе. Про це повідомляє прес-служба Держслужби з надзвичайних ситуацій у Львівській області.

16 липня о 04:20 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на пл. Петрушевича, 3. Займання виникло у приміщенні кафе на 1-му поверсі 4-поверхової адміністративної будівлі. Як зазначають рятувальники, існувала загроза перекидання пожежі на сусідні приміщення, проте пожежу вдалося локалізувати о 05:07 та ліквідувати о 05:16. Вогнем знищено стелю на площі 12 кв.м, фритюрницю, гриль, два холодильні столи, конвекційну піч, дві холодильні шафи, п’ять кухонних столів та перекриття прибудови на другому поверсі на площі 2 кв.м.

Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина виникнення займання встановлюється.


На площади Петрушевича 16 июля утром возник пожар в кафе. Об этом сообщает пресс-служба Госслужбы по чрезвычайным ситуациям во Львовской области.

16 июля в 4:20 в Службу спасения 101 поступило сообщение о пожаре в г. Львове на пл. Петрушевича, 3. Возгорание возникло в помещении кафе на 1-м этаже 4-этажного административного здания. Как отмечают спасатели, существовала угроза распространения пожара на соседние помещения, однако пожар удалось локализовать в 5:07 и ликвидировать в 5:16. Огнем уничтожены потолок на площади 12 кв.м, фритюрница, гриль, два холодильных стола, конвекционная печь, два холодильных шкафа, пять кухонных столов и перекрытия пристройки на втором этаже на площади 2 кв.м.

В результате происшествия никто не пострадал. Причина возникновения пожара устанавливается.