Wizz Air, авиарейсы, направленияWizz Air майже вдвічі збільшить частоту рейсів на п'яти найпопулярніших напрямках зі Львова. Про повідомила в.о. речниці аеропорту "Львів" Уляна Фік, інформує ZAXID.NET

У цьому році угорський лоукостер Wizz Air майже вдвічі збільшить частоту рейсів зі Львова. Кількість регулярних польотів компанії з львівського аеропорту у зимовий період зросте з 11-ти до 21-го на тиждень на п'яти найпопулярніших авіанапрямках.

"Зважаючи на популярність напрямків Wizz Air з і до Львова, середньомісячна завантаженість рейсів на яких у цьому році складає 83%. Міжнародний аеропорт "Львів" спільно з Wizz Air вирішили збільшити частоту виконання рейсів на 5 напрямках, а саме: до Братислави, Вроцлава, Гданська, Берліна та Дортмунда", – повідомила Уляна Фік.

До Братислави компанія виконуватиме 5 рейсів на тиждень замість 2: щопонеділка, щовівторка, щосереди, щоп’ятниці і щосуботи. Кількість рейсів до Вроцлава зросте з 3 до 5 і виконуватимуть їх щовівторка, щосереди, щочетверга, щосуботи і щонеділі. До Гданська і Берліна рейси здійснюватимуться вдвічі частіше – 4 рази на тиждень замість 2: щопонеділка, щосереди, щоп’ятниці і щонеділі. До Дортмунда виконуватимуть 3 рейси на тиждень (щопонеділка, щосереди і щоп’ятниці) у порівнянні з 2 рейсами у минулорічному сезоні.

Як пояснила Уляна Фік, на деяких з цих напрямків частота польотів уже зросла. Однак якщо раніше її зменшували на зимовий період, то тепер компанія вирішила залишити таку частоту польотів зі Львова і на зимовий сезон.

Зазначимо також, що, за словами директорки львівського аеропорту Тетяни Романовської, у літньому сезоні 2020 року Wizz Air ймовірно відкриє нові європейські авіанапрямки зі Львова. Наразі Wizz Air літає у 10 напрямках зі Львова, зокрема у Копенгаген, Вільнюс, Берлін («Шенефельд»), Дортмунд, Франкфурт ("Франкфурт-Хан"), Лондон («Лутон»), Вроцлав, Ґданськ, Катовіце та Братиславу.  

    №

            Напрямок

    Кількість рейсів,

     Зима 2018/2019

     Кількість рейсів,

     Зима 2019/2020

    1

    Братислава

        2  

     5

    2

    Вроцлав

        3

     5

    3  

    Гданськ

        2

     4

    4

    Берлін

        2

     4

    5

     Дортмунд

       2

       3


Wizz Air почти вдвое увеличит частоту рейсов на пяти самых популярных направлениях из Львова. Об этом сообщила и.о. спикера аэропорта "Львов" Ульяна Фик, информирует ZAXID.NET

В этом году венгерский лоукостер Wizz Air почти вдвое увеличит частоту рейсов из Львова. Количество регулярных полетов компании из львовского аэропорта в зимний период возрастет с 11-ти до 21-го в неделю на пяти самых популярных авианапрямках.

"Учитывая популярность направлений Wizz Air с и во Львов, среднемесячная загруженность рейсов на которых в этом году составляет 83%, Международный аеропорт "Львов" совместно с Wizz Air решили увеличить частоту выполнения рейсов на 5 направлениях, а именно: в Братиславу, Вроцлав, Гданьск, Берлин и Дортмунд", - сообщила Ульяна Фик.

В Братиславу компания будет выполнять 5 рейсов в неделю вместо 2: по понедельникам, вторникам, средам, пятницам и субботам. Количество рейсов во Вроцлав возрастет с 3 до 5 и выполнять их будут каждый вторник, средам, четвергам, субботам и воскресеньям. В Гданьск и Берлин рейсы будут осуществляться в два раза чаще - 4 раза в неделю вместо 2: по понедельникам, средам, пятницам и воскресеньям. В Дортмунд выполнять будут 3 рейса в неделю (по понедельникам, средам и пятницам) по сравнению с 2 рейсами в прошлогоднем сезоне.

Как пояснила Ульяна Фик, на некоторых из этих направлений частота полетов уже выросла. Однако если раньше ее уменьшали на зимний период, то теперь компания решила оставить такую ​​частоту полетов из Львова и на зимний сезон.

Отметим также, что, по словам директора львовского аэропорта Татьяны Романовской, в летнем сезоне 2020 Wizz Air вероятно откроет новые европейские авианаправления из Львова. Сейчас Wizz Air летает в 10 направлениях из Львова, в частности в Копенгаген, Вильнюс, Берлин ("Шенефельд"), Дортмунд, Франкфурт ("Франкфурт-Хан"), Лондон ("Лутон"), Вроцлав, Гданьск, Катовице и Братиславу.

    №

            Напрямок

    Кількість рейсів,

     Зима 2018/2019

     Кількість рейсів,

     Зима 2019/2020

    1

    Братислава

        2  

     5

    2

    Вроцлав

        3

     5

    3  

    Гданськ

        2

     4

    4

    Берлін

        2

     4

    5

     Дортмунд

       2

       3