грабитель, квартиросъемщикУ Львові правоохоронці викрили зловмисника, причетного до розбійного нападу. Зловмисник проник у помешкання, вимагав у господаря гроші та наніс йому ножові поранення. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

16 травня до правоохоронців найшло повідомлення від 54-річного львів’янина, котрий проживає у Личаківському районі, про те, що у його квартиру проник зловмисник, вимагав гроші та наніс йому ножові поранення.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Личаківського відділу поліції. Як встановили правоохоронці, зловмисник проник у квартиру близько сьомої ранку через вікно. Він вимагав у господаря гроші, а коли той відмовився віддати йому кошти, наніс йому кілька ударів ножем у живіт. Медики діагностували у чоловіка "множинні поранення, проникаючі поранення грудної клітини та живота".

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.187 (розбій) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Поліцейські встановили особу зловмисника – ним виявився 25-річний чоловік, котрий колись винаймав помешкання у будинку потерпілого. Проводиться досудове розслідування, невдовзі суд обере для зловмисника міру запобіжного заходу.


Во Львове правоохранители разоблачили злоумышленника, причастного к разбойному нападению. Злоумышленник проник в помещение, требовал у хозяина деньги и нанес ему ножевые ранения. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

16 мая в милицию нашло сообщение от 54-летнего львовянина, который проживает в Лычаковском районе, о том, что в его квартиру проник злоумышленник требовал деньги и нанес ему ножевые ранения.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа Лычаковского отдела полиции. Как установили правоохранители, злоумышленник проник в квартиру около семи утра через окно. Он требовал у хозяина деньги, а когда тот отказался отдать ему средства, нанес ему несколько ударов ножом в живот. Медики диагностировали у мужчины "множественные ранения, проникающие ранения грудной клетки и живота».

По данному факту было открыто уголовное производство по ч.4 ст.187 (разбой) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - от восьми до пятнадцати лет лишения свободы с конфискацией имущества. Полицейские установили личность злоумышленника - им оказался 25-летний мужчина, который когда-то снимал жилье в доме потерпевшего. Проводится досудебное расследование, вскоре суд изберет для злоумышленника меру пресечения.