ДТП, маршруткаВнаслідок зіткнення Skoda з маршрутним автобусом травмований водій легковика. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 16 квітня близько опівночі на автодорозі "Західний обхід міста Львова" у Пустомитівському районі.

Як попередньо встановили правоохоронці, зіткнулись автомобіль Skoda, яким керував 39-річний мешканець Городоцького району та маршрутний автобус "Богдан", за кермом якого перебував 54-річний житель одного з сіл Пустомитівського району. На момент зіткнення пасажирів в автобусі не було. Внаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій Skoda.

Наразі поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження.


В результате столкновения Skoda с маршрутным автобусом травмирован водитель легковушки. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошла 16 апреля около полуночи на автодороге "Западный обход города Львова" в Пустомытовском районе.

Как предварительно установили правоохранители, столкнулись автомобиль Skoda, которым управлял 39-летний житель Городокского района, и маршрутный автобус "Богдан", за рулем которого находился 54-летний житель одного из сел Пустомытовского района. На момент столкновения пассажиров в автобусе не было. В результате ДТП телесные повреждения получил водитель Skoda.

Сейчас полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства.