пожар, автомобиль, БориславУ м. Борислав вогнеборці ліквідували пожежу в автомобілі. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

16 березня о 15:21 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Борислав на вул. Дрогобицька. Пожежа виникла в автомобілі Reneult Trafic. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 6-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Борислав.  О 15:28 вогнеборці локалізували пожежу, та о 15:30 повністю ліквідували. Внаслідок пожежі вогнем знищено фару, пошкоджено моторний відсік автомобіля на площі 0,5 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 4 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.

Обставини події встановлюються. На пожежі ніхто не постраждав.


В г. Борислав. Огнеборцы ликвидировали пожар в автомобиле. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

16 марта в 15:21 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Борислав. На ул. Дрогобычский. Пожар возник в автомобиле Reneult Trafic. К месту вызова немедленно выехали спасатели шестой государственной пожарно-спасательной части г. Борислав.. В 15:28 пожарные локализовали пожар, и в 15:30 полностью ликвидирован. В результате пожара огнем уничтожена фара, поврежден моторный отсек автомобиля на площади 0,5 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 4 человек личного состава и 1 единица спецтехники.

Обстоятельства происшествия устанавливаются. На пожаре никто не пострадал.