суд, сын, отецЛьвів'янин, який під час конфлікту з батьком, кілька разів ударив його ножем, отримав строк. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія відбувалася ще в квітні 2013 року. Як розповіла на суді дружина потерпілого, того дня її чоловік прийшов до дому в стані алкогольного сп'яніння та одразу ліг спати. Близько 13.00 прийшов її син. Коли він готував собі обід на кухні та різав кухонним ножем хліб, прокинувся його батько та почав скандалити з нею. Син зробив зауваження, однак чоловік відреагував на таке зауваження агресивно, вдарив кулаком в обличчя.

У відповідь син вдарив батька кілька разів ножем. А після цього разом з матір'ю викликали швидку допомогу.

В судовому засіданні обвинувачений свою винність у скоєному визнав повністю.

Обираючи покарання обвинуваченому, Залізничний районний суд міста Львова вирішив, що його виправлення можливе без ізоляції від суспільства. Тому, визнавши його винним у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 КК України, та засудивши до п'яти років позбавлення волі, звільнив від відбуття покарання на три роки іспитового строку.


Львовянин, который во время конфликта с отцом, несколько раз ударил его ножом, получил срок. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Событие происходило еще в апреле 2013 года. Как рассказала на суде жена пострадавшего, в тот день ее муж пришел домой в состоянии алкогольного опьянения и сразу лег спать. Около 13.00 пришел ее сын. Когда он готовил себе обед на кухне и резал кухонным ножом хлеб, проснулся отец и начал скандалить с ней. Сын сделал замечание, однако отец отреагировал на такое замечание агрессивно, ударил его кулаком в лицо.

В ответ сын ударил отца несколько раз ножом. После этого вместе с матерью вызвали скорую помощь.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в содеянном признал полностью.

Выбирая наказание обвиняемому, Железнодорожный районный суд Львова решил, что его исправление возможно без изоляции от общества. Поэтому, признав его виновным в совершении преступления, предусмотренного ч. 1 ст. 121 УК Украины, и приговорив к пяти годам лишения свободы, освободил от отбывания наказания на три года испытательного срока.