военнослужащий, полигон, мертвыйУ селі Шкло Яворівського району знайшли мертвим 49-річного військовослужбовця Збройних сил України. Про це повідомляє видання “Вголос”.

За даними видання, вранці 16 березня випадкові перехожі зауважили, що чоловік у військовій формі тривалий час нерухомо сидить у  відкритому павільйоні неподалік торговельного закладу на вул. Сагайдачного.

Медики і поліція, які прибули на виклик, зовнішніх ознак насильницької смерті не виявили. Встановлено, що військовослужбовець займався підготовкою бійців на Яворівському військовому полігоні.

Призначено ряд експертиз, причини смерті встановлюються.


В селе Шкло Яворивского района нашли мертвым 49-летнего военнослужащего Вооруженных сил Украины. Об этом сообщает издание "Вголос".

По данным издания, утром 16 марта случайные прохожие заметили, что человек в военной форме длительное время неподвижно сидит в открытом павильоне неподалеку торгового заведения на ул. Сагайдачного.

Медики и полиция, которые прибыли на вызов, внешних признаков насильственной смерти не обнаружили. Установлено, что военнослужащий занимался подготовкой бойцов на Яворивском военном полигоне.

Назначен ряд экспертиз, причины смерти устанавливаются.