ТБО, переработка, утилизацияЛьвівська облдержадміністрація запропонувала ще одну земельну ділянку для будівництва заводу з переробки відходів – біля села Добряни Миколаївського району. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної державної адміністрації.

Перша ділянка, яку запропонувала Львівська облдержадміністрація міській раді Львова, була на території Яворівської "Сірки", але Яворівська міська рада не дала на це згоди.

Наразі  обласна влада пропонує ділянку біля села Добряни Миколаївського району, що за 28 кілометрів від Львова. Загальна площа землі 100 га, за категорією – це землі промислового призначення вапнякового характеру і не придатні для сільськогосподарського використання.


Львовская облгосадминистрация предложила еще один земельный участок для строительства завода по переработке отходов - около села Добряны Николаевского района. Об этом сообщает пресс-служба Львовской областной государственной администрации.

Первый участок, предложенный Львовской облгосадминистрацией городскому совету Львова, располагался на территории Яворивской "Серы". Но Яворивский местный совет не дал на это разрешения.

Сейчас областная власть предлагает участок возле села Добряны Николаевского района в 28 километрах от Львова. Общая площадь земли 100 га, по категории - это земли промышленного назначения известнякового характера и не пригодны для сельскохозяйственного использования.