Працівники Городоцької місцевої прокуратури 13 березня у м. Городок виявили ігровий зал, де надавалися послуги у сфері грального бізнесу. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівській області.

Гральний заклад розміщувався в одному з приміщень нежитлового будинку, вхід до якого був обладнаний камерами відоспостереження, і до нього мало доступ тільки обмежене коло осіб.

Численні звернення з цього приводу до органів поліції чомусь залишались без відповідної реакції, зазначають в прокуратурі.

Cилами працівників місцевої прокуратури роботу грального закладу було припинено. Під час санкціонованого обшуку вказаного приміщення прокурори вилучили 18 гральних автоматів.

Кримінальне провадження зареєстровано за фактом організації незаконного грального бізнесу, за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.203-2 КК України. Організаторам незаконного грального бізнесу загрожує покарання у вигляді штрафу в розмірі від 10 тисяч до 40 тисяч неоподаткованого мінімуму доходів громадян.


Работники Городецкой местной прокуратуры 13 марта в г. Городок обнаружили игровой зал, где предоставлялись услуги в сфере игорного бизнеса. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Игорное заведение размещалось в одном из помещений нежилого здания, вход в которое был оборудован камерами видоспостереження, и к нему имел доступ только ограниченный круг лиц.

Многочисленные обращения по этому поводу в органы полиции почему-то оставались без соответствующей реакции, отмечают в прокуратуре.

Силами работников местной прокуратуры работу данного игорного заведения было прекращено. Во время санкционированного обыска указанного помещения прокуроры изъяли 18 игровых автоматов.

Криминальное производство зарегистрировано по факту организации незаконного игорного бизнеса, по признакам уголовного преступления, предусмотренного ч.1 ст.203-2 УК Украины. Организаторам незаконного игорного бизнеса грозит наказание в виде штрафа в размере от 10 000 до 40 000 необлагаемого минимума доходов граждан.