велодорожки, ДрогобычУ Дрогобичі розвиватимуть велоінфрастуктуру за рахунок європейського гранту. Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

В рамках конкурсу "Програма малих грантів для велосипедних активістів", організованого Центром соціальних та ділових ініціатив спільно з Асоціацією велосипедистів Києва було підтримано 3 проекти серед 35 заявників з усієї України. Переможцями виявилися велоактивісти з Львівщини, Хмельниччини і Северодонецька.

Відтак, громадська організація "Вело Дрогобич" отримає грант на 50 тис. грн. від Європейського Союзу. С 1 квітня 2017 року у місті Дрогобичі стартує піврічний проект під назвою "Велотрафік", який передбачатиме не лише популяризацію велосипедного спорту серед мешканців міста, а й розробку програм та документації щодо створення вело інфраструктури/велосипедних доріжок у місті Дрогобичі.


В Дрогобыче будут развивать велоинфрастуктуру за счет европейского гранта. Об этом сообщает пресс-служба Львовской облгосадминистрации.

В рамках конкурса "Программа малых грантов для велосипедных активистов", организованного Центром социальных и деловых инициатив совместно с Ассоциацией велосипедистов Киева было поддержано 3 проекта среди 35 заявителей со всей Украины. Победителями оказались велоактивисты из Львовской и Хмельницкой областей и Северодонецка.

Так, общественная организация "Вело Дрогобыч" получит грант на 50 тыс. грн. от Европейского Союза. С 1 апреля 2017 в городе Дрогобыче стартует проект под названием "Велотрафик", предусматривающий не только популяризацию велосипедного спорта среди жителей города, но и разработку программ и документации по созданию вело инфраструктуры/велосипедных дорожек в городе Дрогобыче.