ломбард, полицияВ Червонограде менеджер здала комп'ютерну техніку фірми в ломбард. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

В Червоноградський відділ поліції 15 березня надійшла заява від заступника директора однієї із місцевих фірм. Він повідомив, що під час інвентаризації було виявлено, що  п’ять ноутбуків зникли з офісу в період з листопада минулого року по березень 2017 року .

Правоохоронці з’ясували, що до їх зникнення причетна 37-річна місцева мешканка, керівник відділу фірми, яка є матеріально відповідальною особою. За словами жінки, вона їх здала у ломбард, оскільки їй терміново знадобилися гроші.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем). Скоєння цього злочину карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до чотирьох років, або позбавленням волі на строк до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років або без такого.


В Червонограде менеджер сдала компьютерную технику фирмы в ломбард. Об этом сообщает пресс-служба Главного управления Национальной полиции во Львовской области.

В Червоноградский отдел полиции 15 марта поступило заявление от заместителя директора одной из местных фирм. Он сообщил, что во время инвентаризации было выявлено, что пять ноутбуков исчезли из офиса в период с ноября прошлого года по март 2017 года.

Правоохранители выяснили, что к их исчезновению причастна 37-летняя местная жительница, руководитель отдела фирмы, которая является материально ответственным лицом. По словам женщины, она их сдала в ломбард, поскольку ей срочно понадобились деньги.

По факту открыто уголовное производство по ч.1 ст.191 Уголовного кодекса Украины (присвоение, растрата имущества или завладение им путем злоупотребления служебным положением). Совершение этого преступления наказывается штрафом до пятидесяти необлагаемых минимумов доходов граждан или исправительными работами на срок до двух лет, или ограничением свободы на срок до четырех лет, или лишением свободы на срок до четырех лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет или без такового.