Пропуска, въезд, пешеходная зона​У Львові вже скасували 40 перепусток на в’їзд у пішохідну частину міста.

Про це повідомили у Львівській міськраді.

Йдеться про перепустки мешканців та підприємців, які здійснюють обслуговування мешканців та закладів у пішохідній зоні міста.

Як розповів директор Муніципальної дружини Юрій Діль, за одне порушення перепустку скасовують на добу, за друге – на 7 днів, за третє – безтерміново. Лише цього тижня, з його слів, скасували 12 перепусток терміном на 7 днів.

Найбільше порушників – серед водіїв, які обслуговують заклади торгівлі та харчування.

"Водії, які здійснюють доставку товарів чи послуг, найчастіше паркують машини у невстановлених місцях, а також не дотримуються часових меж перебування у пішохідній зоні. Ми змушені реагувати на це. З мешканцями проблем менше, однак вони теж, буває, паркуються на тротуарах та в інших недозволених місцях", – розповів Діль.


Во Львове уже отменили 40 пропусков на въезд в пешеходную часть города.

Об этом сообщили во Львовском горсовете.

Речь идет о пропусках жителей и предпринимателей, осуществляющих обслуживание жителей и учреждений в пешеходной зоне города.

Как рассказал директор Муниципальной дружины Юрий Диль, за одно нарушение пропуск отменяют на сутки, за второе - на 7 дней, за третье - бессрочно. Только на этой неделе, по его словам, отменили 12 пропусков сроком на 7 дней.

Больше всего нарушителей - среди водителей, обслуживающих учреждения торговли и питания.

"Водители, которые осуществляют доставку товаров или услуг, чаще всего паркуют машины в неустановленных местах, а также не соблюдают временных границ пребывания в пешеходной зоне. Мы вынуждены реагировать на это. С жителями проблем меньше, но они, бывает, паркуются на тротуарах и в других неположенных местах", - рассказал Диль.