Cудья, автомобиль опьянение ​У Стрию нетверезий водій заснув за кермом, зупинившись на червоне світло світлофору.

Екіпаж патрульної поліції Львова, проїжджаючи через місто Стрий, зупинився на світлофорі. Попереду службового автомобіля зупинився автомобіль Hyundai Sonata. Коли всі учасники дорожнього руху рушили на "зелений!, Hyundai продовжував стояти з заведеним двигуном.

Патрульні через гучномовець повідомили водія, що він може їхати, однак він не реагував.

Коли інспектори підійшли до автомобіля аби з‘ясувати обставини – побачили, що той сидить і закритими очима. Турбуючись про здоров’я водія, копи відчинили двері та одразу відчули різкий запах алкоголю – чоловік заснув за кермом. Поліцейським довго довелося приводити до тями водія.

Під чаc перевірки водій, окрім водійського, пред’явив ще й посвідчення судді з закінченим терміном дії. Від перевірки на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився. На нього оформили протокол за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп‘яніння.


В Стрые нетрезвый водитель заснул за рулем, остановившись на красный свет светофора.

Экипаж патрульной полиции Львова, проезжая через город Стрый, остановился на светофоре. Впереди служебного автомобиля остановился автомобиль Hyundai Sonata.

Когда все участники дорожного движения двинулись на "зеленый", Hyundai продолжал стоять с заведенным двигателем. Патрульные через громкоговоритель сообщили водителю, что он может ехать, но он не реагировал. Когда инспекторы подошли к автомобилю, увидели, что водитель сидит с закрытыми глазами.

Копы открыли двери и сразу почувствовали резкий запах алкоголя - мужчина заснул за рулем. Полицейским долго пришлось приводить в чувство водителя. Во время проверки мужчина, кроме водительского, предъявил еще и удостоверение судьи с истекшим сроком действия.

От проверки на состояние алкогольного опьянения мужчина отказался. На него оформили протокол за управление транспортным средством в состоянии алкогольного опьянения.